Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bobike futókerékpár, összehajtható, könnyű műanyag, teli kerekes, 3 magasságban állítható (32-35 cm), pink/krém

22.490 Ft
Gyártó: Bobike
Cikkszám: PCF_PBO 8612000003
Elérhetőség 🛈
Mit jelent a raktárállapotnál megjelenő információ?

Raktáron:
A termék saját raktárunk készletéből elérhető.
Külső raktárban: Nagykereskedő partnerünk raktárkészletén. Rendelés esetén a kért termék(ek) érkezési idejéről értesítjük vásárlóinkat; rendeléstől számítva körülbelül 2-3 munkanap a beérkezés ideje.
Rendelhető: Nagykereskedő partnerünknél sincs készleten, de még rendelhető a gyártótól, hosszabb átfutási idővel. Rendelés esetén a kért termék(ek) érkezési idejéről értesítjük vásárlóinkat; rendeléstől számítva körülbelül 2 héttől 2 hónapig terjedhet az átfutási idő.
Előrendelhető: A termék gyártás alatt áll. Előrendelés esetén a beérkező mennyiségből kerül foglalásra a kért darabszám a vásárló nevére. Rendelés esetén a kért termék(ek) érkezési idejéről értesítjük vásárlóinkat; minimum 2 hónapos várakozási idővel.
Hívj telefonon +36 20 338 2184: A termék aktuális elérhetőségéről telefonon tudunk tájékoztatást adni.
Elfogyott/Kifutott: A termék nem elérhető, megszűnt.
✔ 2-5 nap beszállítás raktárról
Várható szállítási díj: 1.999 Ft

 

Ingyenes házhozszállítás 40000Ft felett
(kivéve kerékpár)

 

0% THM Cetelem Hitel

Ingyenes üzembe helyezés

Árgarancia Az M&M bikenál 

Több mint 20 éves szakmai tapasztalat

Ingyenes első átvizsgálás

 

Specifikációk

Bobike futókerékpár, összehajtható, könnyű műanyag, teli kerekes, 3 magasságban állítható (32-35 cm), pink/krém

Általános tudnivalók:A futókerékpár sokat segít, hogy kisgyermeke könnyen elsajátíthassa a kerékpározáshoz szükséges bonyolult mozgásformák alapjait. A tanulás fázisában a legfontosabb, hogy könnyű, biztonságos és jól átgondolt eszközzel tegyük ezt. Termék előnyök:SÚLY - műanyagból készül, ezért sokkal könnyebb, mint a hagyományos alumínium futóbiciklikBIZTONSÁG - kormánya csak egy bizonyos tartományban forog el, ezzel sok eséstől kiméli meg használójátKOMPATIBILITÁS - kényelmes és széles ülése magasságban állítható, így a gyerekkel együtt nőEGYSZERŰ HASZNÁLAT - teli kerekekkel van szerelve, emiatt kényelmes a használata, az út hibáit könnyen elnyeli, és nem kell pumpát magunkkal hordanunk és folyamatosan a nyomást ellenőríznünk a kerekekben, mely sok anyuka életét könnyíti megKÉNYELEM - ergonomikus markolattal van ellátva a nagyobb kényelem és biztosabb tartás érdekébenPRAKTIKUS - összehajtható, ami igen praktikus a tárolás és a szállítás során isMűszaki információ:BIZTONSÁG - CE-EN71 biztonsági szabványnak megfelel, javasoljuk, hogy használatkor mindig hordjon gyermeke sisakot!UNIVERZÁLIS MÉRETEK - magassága 32 és 35 cm között állítható.SZÁLLÍTÁS - összehajtható is, ami igen praktikus a tárolás és a szállítás során isTISZTÍTÁS - nedves, tisztítószeres vizes ruhával könnyen tisztítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!