Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Háztól házig kerékpárszerviz 0 emisszióval!

  • Nincs a közeledben megbízható szerviz, és az időjárás is kitolt veled?  
  • Nem szeretnéd szerelgetni a kocsidra a kerékpártartót, mikor szervizbe kell vinned a kerékpárod?  
  • Eleged van abból, hogy az idődet pazarlod szervizbejárással?  
  • Számít neked a tisztább városi levegő?  

Ha ezekre a kérdésekre csak 1-el is igennel válaszoltál a "háztól házig kerékpárszervizt" neked találtuk ki.

     

Miről szól a háztól házig szerviz?

Ha kitöltöd a lap alján az űrlapot, az előre megbeszélt időpontra kimegyünk a kerékpárodért, egy rövid állapotfelmérés után elhozzuk a szervizünkbe, ahol kollégáink a legjobb tudásuk szerint javítják meg kedvenc bicajodat. Megbeszélés alapján a kerékpár elkészülése után természetesen vissza is szállítjuk neked, így otthonodból, vagy akár a munkahelyedről elintézheted a kerékpárod javítását/karbantartását. A bicajodat, zárt térben szállítjuk, így nincs kitéve az időjárás viszontagságainak. A belső zárt térben pedig egy speciális állványba fogatjuk, ahol lehetetlen, hogy megsérüljön a bicaj szállítás közben.

 

Mi nem csak beszélünk a környezetvédelemről, mi vagyunk az EGYETLEN kerékpárbolt az országban jelenleg, akik tisztán elektromos meghajtású autóval szállítják, háztól házig a kerékpárokat! (Budapestre a webshopos rendeléseket is.) Mi tudjuk milyen az, amikor a zöld környezetben hegynek felfelé "odafüstöl" neked egy autó, így garantáljuk neked, hogy a mi autónk után bringázva semmilyen káros anyag nem jut a tüdődbe. 

 

Hogy mennyire éri meg neked mindez? Röviden: Elképesztően jól jársz vele!

Számolj utána, ha kocsival kellene elvinned a kerékpárod egy jó szervizhez, nem csak az elhasznált üzemanyag árral kell számolnod, hanem azzal az idővel, amit az autózással eltöltesz! Idegőrlő parkoló keresés, a dugóban araszolás. Nem beszélve arról, mennyi "füstöt" pörkölsz az emberek orra alá. Nem kell számolnod azzal, hogy kerékpártartót kell szerelned fel, vagy bent a kárpitot "koszolod" össze a szállítással.

 

Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy egy korrekt szerviz legyen a szomszédodban, akkor kocsi hiányában bizony tekerned kell. De ha a bicajod annyira lerobbant, hogy nem tudsz vele közlekedni, hogyan juttatod el a szervizbe a bicajt? Ha pedig még "lábon áll" a kerékpár, az időjárás még okozhat kellemetlen meglepetéseket. 

Ami a legfontosabb, az időd, amit senki nem adhat neked vissza, hiszen sokkal-sokkal értékesebb dolgokra is fel tudod használni  szabadidődet, mint dugóban vesződni, vagy ázni az esőben.

Spórolj időt, bringázz többet!

 

Mennyibe kerül a szállítás?

 

A Háztól-házig szerviznek irányonként 3000 forint a szállítási díja. Tehát ha oda-vissza kell szállítanunk a kerékpárt, akkor 6000 forint összesen, amit fizetned kell. Természetesen dönthetsz úgy is, hogy csak hozzuk el a kerékpárt, és te hazabicajozol a kész bringával. Ez esetben a szállításért csak 1 utat, azaz 3000 forintot kell fizetned. (A szerviz árakról ITT tudsz tájékozódni.)

 

A következő térképen látható a lefedettségünk ~30 km sugarú körben. Térkép

 

Ha eddig ezek az érvek nem győztek meg, akkor gondolj a környezetre és, hogy füstmentesebbé tudod tenni a fővárost, ha nem saját autóval szállítod a kerékpárod a szervizbe!

A háztól házig szerviz szolgáltatást az adatok kitöltésével, itt tudod igénybe venni a tovább gombbal, pedig megrendeled a szolgáltatást.

 

Megrendelésed a "Elküld" gombbal elküldésre kerül.

Az általad megadott esetleges személyes adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.