Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Bal oldali sticky

Kerékpárvásárlási kisokos

Sokat spórolhatsz

Ne hagyd, hogy átverjenek valami vacak biciklivel -
csak így vehetsz magadnak normális kerékpárt.

Hírek

2016-09-19 13:52:21
Cube gyárlátogatás 2016 - 2. rész Elsőként egy igazi össztelós-pedelec kerékpártesztnek ugrottunk neki, a Cube Stereo 160-as Enduro hybrid kerékpárjával. Természetesen vezetett túráról lévén szó, 3 fő kísért végig minket az erdei ösvényeken. Személy szerint nekem már volt tapasztalatom a Cube Enduro Hybrid kerékpárjaival, így engem nagy meglepetés nem ért mikor leakasztottam a tesztkerékpárt az állványról. Sajnos SPD pedált elfelejtettem magammal hozni az útra, így normál taposó pedállal kellett beérnem, de az élmény így is fergeteges volt.
2016-09-19 13:28:50
Cube gyárlátogatás 2016 - 1. rész Hamarosan új szezon indul, ennek apropóján megnéztük, milyen lett a Cube vadonatúj összeszerelő üzeme.
2016-08-10 15:52:35
Cube SUV 45 – A Jolly Joker

Elérkezett az idő, hogy egy tartós hosszú teszt (több mint fél év használat) után megvizsgáljuk, vajon mit tud a Cube egyetlen felsőkategóriás S-pedelec kerékpárja, a Cube SUV 45.

Az alapok:

Sokan nem tudják, mi is az a pedelec kerékpár (nem összekeverendő az Ebike-al)? Mi a jó benne? Hogyan működik?

Ha számodra teljesen új dolog a pedelec kerékpár, akkor ebben a cikkükben egy részletes ismertetőt olvashatsz róla. (Ha elolvastad, vagy ismered a pedelec rendszereket, akkor olvass tovább.)

2016-07-27 17:31:55
Pedelec kerékpárok – Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Bár nem számít nagy újdonságnak, de még mindig sokan nem tudják mi is az a pedelec kerékpár, vagy közismertebb nevén „elektromos bicikli”. A pedelec elnevezés az angol Pedal-electric szó mozaikszava, ami nem más, mint elektromos rásegítés pedálozáskor. A pedelec rendszer nem összekeverendő az elektromos gázkaros „kerékpárokkal”, ugyanis ha nem tekerjük a kerékpárt a motor nem fog semmiféle segítséget adni nekünk.

2016-03-29 12:49:19
CUBE NUTRAIL HYBRID 500 TESZT

Az igazi szabadság limitek nélkül.

Amikor először megláttam a Fatbike-okat, nem tudtam hova tenni a koncepciót. Vajon mi lehet jó egy ilyen széles kerékben? Tuti meghalok mire rendesen meg tudom tekerni. Egyáltalán mi értelme van egy Fatbike-nak?

Cikkünkből kiderül!

2016-02-19 16:04:52
Az egyik leggyorsabb Cube kerékpár...

Boltunkban egy rövid ideig sokan megcsodálhatták a Cube Aerium Super HPC SL Teamline kerékpárját. 

Készen állsz egy új kihívásra? Szeretnéd a határaidat feszegetni és lehagyni az ellenfeleidet? Az Cube Aerium Super HPC SL tökéletes eszköz ehhez. A speciálisan kimunkált, kifogástalan minőségű karbon vázzal, a felsőkategóriás alkatrészekkel és az elektromos Ultegra Di2 váltószettel minden a te oldaladon áll. Ez a versenygép alaposan átgondolt minden részletében és kiváló  aerodinamikát ad, ezzel garantálva a maximális sebességet. Olvass tovább...ha neked is megdobogtatta a szíved a Cube egyik csúcs versenygépe....

2016-02-12 00:00:00
Cube Dealer Days - Porec

A Cube minden évben megrendezi a kereskedőiknek a "dealer days" rendezvényét. Mérdföldkő volt a mostani a Cube életében, hiszen több európai kereskedőt is meghívtak, eddig a pillanatig kizárólag a "dealer days" csak a Német és az Osztrák kiskereskedőknek volt elérhető. Magyarországról kiskereskedőként egyedül mi tudtunk ellátogatni Horvátországba, ahol rengeteg szakmai felkészülés, és tanulás után, szabadon kipróbálhattuk a Cube hatalmas tesztkerékpárjainak arzenálját. Ha kíváncsi vagy, mi történt velünk a horvátországi Cube kereskedő találkozón feltétlenül olvass tovább.

 

2016-01-24 00:00:00
Eurobike és a 2016-os Cube kerékpár modellek

2015 Augusztus utolsó hetében, a németországi Friedrichshafenben került megrendezésre az európában egyedülálló kerékpáros kiállítás, ahol szinte minden gyártó felvonult. Termésetesen mi sem hagyhattuk ki, hogy elsőként meglátogassuk a Cube standját, ahol az összes modelt megtapogathattuk, és rengeteg kerékpárt kipróbálhattunk. Ha kíváncsi vagy a Cube újdonságaira, akkor tarts velünk regeteg képet készítettünk míg kint voltunk.