Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Blog

2019. 04. 02. 15:24:32
Egy kis tavaszi vidámság :)

 

Ugyan elmúlt már április elseje, és senkit nem akarunk megtréfálni de, hogy megmaradjon a jókedv, összegyűjtöttünk a bolt fennállása óta pár olyan egymondatos kérdést, érdeklődést, amit vagy nem tudtunk értelmezni, vagy mosolyogtunk rajta. 

2018. 06. 08. 16:21:43
Tényleg csak a matrica számít? Megvizsgáltuk a minőségi gravel bringákat, ahol nem a névért fizetsz sokat!

Múltkori cikkünkben körbejártuk a gravel bike-ok témakörét, miben különböznek az országúti kerékpároktól, kinek és miért érdemes ezt választani. Amikor megfogalmazódik a vágy, hogy szeretnénk egy ilyet, akkor szinte mindenki körbenéz a piacon, hogy vajon miket lehet kapni, melyik lenne az ideális, melyiknek milyen az ár/érték aránya?! Mi kiválasztottunk öt népszerű modellt, és objektíven megvizsgáltuk őket. Kíváncsi vagy rá?

2018. 03. 07. 17:32:14
Gravel bike vagy cyclocross? Mi a különbség és mi fán terem?

Mi a különbség a cyclocross és a gravel kerékpár között? Melyiket válasszam túrázáshoz? Most mindent megtudhatsz a témáról!

2018. 01. 29. 12:43:21
Hogyan válasszunk kerékpáros világítást? Nem minden a fényerő! Sajnos a sötétség sokáig kitart még, és bizony a láthatóság hiányából adódó balesetek száma sem csökkent az idei télen. Persze a látni, és látszani között nagy szakadék húzódik, de mindkettő egyaránt fontos. A kerékpár lámpák között pedig eligazodni nem könnyű, ebben próbálunk most segítséget nyújtani nektek.
2018. 01. 22. 16:27:25
5+1 kiegészítő amire mindenképpen szükséged van a téli bringázáshoz A tavaszias napok után újra beköszöntött a tél, ami nem meglepő, hiszen január van. Kerékpározni hidegben is lehet, sőt megvan a maga szépsége a hóval borított tájnak vagy a zúzmarás erdőnek. Néhány dologra azonban nem árt felkészülni, sőt a bringának is szüksége lehet téli felkészítésre! Ehhez ad az M&M Bike most tippeket nektek.
2018. 01. 15. 16:01:22
Minden amit tudni akartál az edzőgörgőkről és esetleg nem merted megkérdezni Mi is az edzőgörgő? Mire jó? Egyáltalán szükséged van-e rá? Ezekre mind választ kapsz, ha ezt a bejegyzést elolvasod! Az edzőgörgők, vagy más néven mágnesfékes görgők jellemzően otthoni edző eszközök, de sokan használják versenyek előtti bemelegítésre is, mert így nem kell kimenni a forgalomba a rajt előtt. Akkor ez olyan, mint egy szobabicikli? Dehogy! Közel sem...
2016. 09. 19. 13:52:21
Cube gyárlátogatás 2016 - 2. rész

Elsőként egy igazi össztelós-pedelec kerékpártesztnek ugrottunk neki, a Cube Stereo 160-as Enduro hybrid kerékpárjával. Természetesen vezetett túráról lévén szó, 3 fő kísért végig minket az erdei ösvényeken. Személy szerint nekem már volt tapasztalatom a Cube Enduro Hybrid kerékpárjaival, így engem nagy meglepetés nem ért mikor leakasztottam a tesztkerékpárt az állványról. Sajnos SPD pedált elfelejtettem magammal hozni az útra, így normál taposó pedállal kellett beérnem, de az élmény így is fergeteges volt.

2016. 09. 19. 13:28:50
Cube gyárlátogatás 2016 - 1. rész Hamarosan új szezon indul, ennek apropóján megnéztük, milyen lett a Cube vadonatúj összeszerelő üzeme.
2016. 08. 10. 15:52:35
Cube SUV 45 – A Jolly Joker

Elérkezett az idő, hogy egy tartós hosszú teszt (több mint fél év használat) után megvizsgáljuk, vajon mit tud a Cube egyetlen felsőkategóriás S-pedelec kerékpárja, a Cube SUV 45.

Az alapok:

Sokan nem tudják, mi is az a pedelec kerékpár (nem összekeverendő az Ebike-al)? Mi a jó benne? Hogyan működik?

Ha számodra teljesen új dolog a pedelec kerékpár, akkor ebben a cikkükben egy részletes ismertetőt olvashatsz róla. (Ha elolvastad, vagy ismered a pedelec rendszereket, akkor olvass tovább.)

2016. 07. 27. 17:31:55
Pedelec kerékpárok – Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Bár nem számít nagy újdonságnak, de még mindig sokan nem tudják mi is az a pedelec kerékpár, vagy közismertebb nevén „elektromos bicikli”. A pedelec elnevezés az angol Pedal-electric szó mozaikszava, ami nem más, mint elektromos rásegítés pedálozáskor. A pedelec rendszer nem összekeverendő az elektromos gázkaros „kerékpárokkal”, ugyanis ha nem tekerjük a kerékpárt a motor nem fog semmiféle segítséget adni nekünk.