Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Kormányszár KLS ADVANCED XC 70 black 017, 130mm

8.790 Ft
Gyártó: Kellys
Cikkszám: KLS_8585019373267
Elérhetőség 🛈
Mit jelent a raktárállapotnál megjelenő információ?

Raktáron:
A termék saját raktárunk készletéből elérhető.
Külső raktárban: Nagykereskedő partnerünk raktárkészletén. Rendelés esetén a kért termék(ek) érkezési idejéről értesítjük vásárlóinkat; rendeléstől számítva körülbelül 2-3 munkanap a beérkezés ideje.
Rendelhető: Nagykereskedő partnerünknél sincs készleten, de még rendelhető a gyártótól, hosszabb átfutási idővel. Rendelés esetén a kért termék(ek) érkezési idejéről értesítjük vásárlóinkat; rendeléstől számítva körülbelül 2 héttől 2 hónapig terjedhet az átfutási idő.
Előrendelhető: A termék gyártás alatt áll. Előrendelés esetén a beérkező mennyiségből kerül foglalásra a kért darabszám a vásárló nevére. Rendelés esetén a kért termék(ek) érkezési idejéről értesítjük vásárlóinkat; minimum 2 hónapos várakozási idővel.
Hívj telefonon +36 20 338 2184: A termék aktuális elérhetőségéről telefonon tudunk tájékoztatást adni.
Elfogyott/Kifutott: A termék nem elérhető, megszűnt.
✔ 2-5 nap beszállítás raktárról
Várható szállítási díj: 989 Ft

 

Ingyenes házhozszállítás 40000Ft felett
(kivéve kerékpár)

 

0% THM Cetelem Hitel

Ingyenes üzembe helyezés

Árgarancia Az M&M bikenál 

Több mint 20 éves szakmai tapasztalat

Ingyenes első átvizsgálás

 

Specifikációk

Az ADVANCED XC 70 kormányszár az MTB/XC stílusú haladó kerékpárosoknak lett tervezve. Kovácsolt és keményített, olyan anyagból készül, amelyik a legigényesebb kerékpárosok igényeit is kielégíti.   •      A 6061 alumíniumöntvényt általánosságban a jachtok szerkezetében, gépkocsik alvázának vagy a búvárpalackok gyártására használják. Ez az alumíniumöntvény úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a magas nyomásnak. Ez az alumíniumöntvény úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a magas nyomásnak. •      3D forging – a felhevített alumíniumtömb kívánt formára történő kovácsolása és nyomása. Ennek a technológiának az előnye abba rejlik, hogy nincs szükség hegesztésre – a teljes alkatrész egy alumíniumtömbből készül. Ez még nagyobb szilárdságot ad, az alkatrész mégis könnyebb lesz. •      T6 – ciklusos érlelési folyamat által, speciális feltételek mellett történő anyagfeldolgozás, a jelentősen nagyobb keménység elérése érdekében. Ez a folyamat „fém húzása” néven is ismert.   RÉSZLETES INFORMÁCIÓK Szög: +/–7° Kormány átmérője: 31,8 mm A villanyak átmérője: 28,6 mm   VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK: Hosszúság: 80 – 130 mm Szín: Sand Blasted Black   KOMPATIBILITÁS Valamennyi hagyományos kormány 31,8 mm átmérővel Valamennyi hagyományos villára 28,6 mm villanyak átmérővel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!