Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Cube

 

 

A vállalatot 1993-ban alapította Marcus Pürner, aki apja bútorgyárában, Waldershofban 50 m2-es területtel kezdte. Azóta a cég termelési területe 55 000 m2-re nőtt, és több mint 60 országba exportál. Jelenleg a Intermarché–Wanty–Gobert Matériaux csapat támogatója.

A vállalat rövid idő alatt nagy sikert aratott, és azóta is az egyik vezető kerékpárgyártó cég a világon. A Cube kerékpárok nagyon népszerűek a profi és amatőr kerékpárosok körében egyaránt, mivel azok minőségi anyagokból készülnek, megbízhatóak és erősek.

A Cube kerékpárok különböző típusokban érhetőek el, beleértve a hegyi kerékpárokat, országúti kerékpárokat, trekking kerékpárokat és városi kerékpárokat is. A vállalat az évek során több díjat is nyert, köztük a "Red Dot Design Award" -ot, ami bizonyítja a cég kiváló minőségű és vonzó termékeit.

A Cube kerékpárok kialakulása mögött a vállalat elkötelezettsége áll a minőség és a fejlesztés iránt. A céget alapító személyek nagy figyelmet fordítottak az innovatív tervezésre, az új technológiákra és a minőségi anyagok felhasználására. Ennek köszönhetően a Cube márkájú kerékpárok kiemelkedő minőségűek és megbízhatóak, ami jelentősen hozzájárul a cég sikeréhez.

A jelenlegi termékkínálat különböző típusú hegyi kerékpárokat, országúti kerékpárokat, cross-kerékpárokat, triatlon-kerékpárokat, elektromos kerékpárokat, valamint túra kerékpárokat tartalmaz. A termékpaletta kiegészítője az ergonomikusan illeszkedő női kerékpárok, a gyerekeknek szánt kerékpárok, a ruházat és a kiegészítők.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gyártók