Rólunk

 

Cégünk fő profilja a kerékpárok és kerékpár alkatrészek értékesítése, illetve kerékpárok teljes körű és szakszerű szervizelése.

Az M&M Bike Hungary Kft. több, mint 15 éve alakult. A üzletünk működése 1998 szeptemberében kezdte meg működését a pincehelyiségben, szervizszolgáltatással. Akkor a bolt termékskálája alkatrészekből, 5-6 kerékpárból és kiegészítőkből állt. Folyamatosan nőtt a termékkínálat, addig, míg a pince meg nem telt, annyira, hogy 2010-ben a bolt bővítésére került sor, így a pince csak a szervizé lett, fent pedig az árukészleté a teljes terület. Kínálatunk ma megközelítőleg 100 kerékpárból, és több, mint 1000 alkatrészből és kiegészítőből áll. Boltunkban elsőként voltak kaphatóak a Kelly's kerékpárjai, a márka azóta is kapható nálunk, a Cube pedig később került a termékek közé. Webshopunk 3 éve indult, és mára közel 2000 termék vásárolható, és a terméklista folyamatosan bővül.

Célunk, hogy vásárlóink maradéktalanul élvezzék a kerékpározást, melyet szaktudással, minőségi termékekkel és szolgáltatással teszünk lehetővé.

 

Kerékpár vásárlás:

Kerékpár üzletünkben (melynek címe: 1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 158.) személyesen is megtekintheted aktuális kínálatunkat, illetve az interneten is rendelhetsz cégünktől. Kerékpárkínálatunk több felhasználási terület lefed, így akár ha gyermeked szeretnéd meglepni egy biciklivel, vagy egy versenyre szeretnél új kerékpárt, akkor érdemes benézned hozzánk vagy körülnézned webáruházunkban! Több márkánkkal széles ártartományban tudjuk neked a legmegfelelőbb terméket ajánlani. Szívesen rendelkezésedre állunk, ha nem tudod, hogy milyen kerékpár lenne ideális neked, boltunkban elmagyarázzuk a különbségeket és segítünk a választásban.

 

Kerékpár kiegészítők és Kerékpár alkatrészek:

Kerékpár alkatrész- és kiegészítő vásárlásban igyekszünk a legtöbb igénynek eleget tenni. Több gyártó termékeit felvonultató webshopunk kínálatában az összes kerékpárhoz szükséges alkatrész kapható. Rendelésre beszerzünk neked bármilyen máshonnan kinézett terméket a hazai nagykereskedések árukínálatából.

 

Kerékpár Szervizelés:

Amennyiben nem kívánsz otthon bajlódni a szerelésekkel, bízd kerékpárod rendbetételét a képzett, hosszú évek óta a szakmában dolgozó kollégánkra! Profi szerszámokkal és rövid határidővel készül el kerékpárod szervizünkben!

 

 

Nyitvatartás:

Hétfő:        9:00-18:00

Kedd:        9:00-18:00

Szerda:      9:00-18:00

Csütörtök:  9:00-18:00

Péntek:      9:00-18:00

Szombat:     9:00-13:00

Vasárnap:    Zárva

 

Nyitvatartási időben hívható telefonszámaink és további elérhetőségeink:

 

Szolgáltató adatai:

  • Cégnév: M&M Bike Hungary Kft.
  • Szolgáltató székhelye, telephelye: 1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 158.
  • Cégjegyzékszám: 01-09-178778
  • Nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Budapest Főváros Cégbírósága
  • Elérhetőség: kerekparbolt@mmbike.hu
  • Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 20 338 2184
  • Adószám: 24717841-2-42