Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowdenes fékkarok

A kerékpáros bowdenes fékkarok a kerékpárok fékrendszerének fontos elemei, amelyek könnyen kezelhetők és ergonomikusan kialakítottak. Az állítható nyomóerő és fogáspont lehetővé teszi a személyre szabott fékezést, és elérhetők egy- és kétkaros változatokban is. Könnyű, tartós anyagokból készülnek, ami hosszú élettartamot biztosít.
Rendezés:

Fékkar V-fék alu ezüst BL-V04

✔ 2-5 nap beszállítás raktárról
4.589 Ft

Fékkar-szett cantifék alu fekete-ezüst BL-C01

✔ 2-5 nap beszállítás raktárról
4.589 Ft

Fékkar szett mini-V-, U-,canti fékhez BL-V03

✔ 2-5 nap beszállítás raktárról
7.249 Ft

Fékkar Tektro Cyclocross

✔ 2-5 nap beszállítás raktárról
8.899 Ft

Fékkar-szett pótfékkar Cross 26,0mm fekete-ezüst BL-R02

✔ 2-5 nap beszállítás raktárról
11.690 Ft

Fékkar-szett pótfékkar Cross 26,0mm fekete BL-R02

✔ 2-5 nap beszállítás raktárról
11.690 Ft

A kerékpáros bowdenes fékkar egy fontos komponens a kerékpárok fékrendszerében, és számos hasznos tulajdonsága van, amelyek fontosak lehetnek mind az amatőr, mind a tapasztalt bringások számára. Az alábbiakban egy rövid kategória leírás található a kerékpáros bowdenes fékkarokról, hogy mire érdemes figyelni:

  1. Működési elve: A bowdenes fékkar egy olyan eszköz, amely a kerékpárok fékrendszerének egyik fő részét alkotja. Működése alapvetően egy hosszú, rugalmas bowden kábellel van összekapcsolva, amely a féktárcsát vagy a fékfelületet mozgatja, amikor a fékkarokat megnyomják.

  2. Könnyű kezelhetőség: A bowdenes fékkarok könnyen kezelhetők és kényelmesek a használat során. Az ergonomikus kialakításuk lehetővé teszi, hogy könnyedén szabályozd a fékezést, és biztosan tudj irányítani a kerékpárodon.

  3. Beállítási lehetőségek: A legtöbb bowdenes fékkar állítható, ami lehetővé teszi számodra, hogy az egyéni igényeidhez és kényelmedhez igazítsd a fékezést. A nyomóerő és a fogáspont beállítása segít abban, hogy precízen ellenőrizhesd a fékezést.

  4. Egy- és kétkaros rendszerek: A bowdenes fékkarok elérhetők egy- és kétkaros változatban is. Az egykaros rendszer egyetlen fékkart használ mindkét kerék fékezéséhez, míg a kétkaros rendszer külön-külön karokat kínál a jobb és a bal oldali fékezéshez.

  5. Alkalmazások: A bowdenes fékkarokat leggyakrabban az utcai és hegyikerékpárokon található fékrendszerekhez használják. Könnyen karbantarthatók és cserélhetők, ami nagy előny lehet a bringások számára.

  6. Anyagok és tartósság: A fékkarokat általában könnyű, de tartós anyagokból, például alumíniumból vagy műanyagból készítik. Ezek az anyagok ellenállnak az időjárásnak és a kopásnak, így hosszú élettartamot biztosítanak.

  7. Rendszerkompatibilitás: Fontos megjegyezni, hogy a bowdenes fékkaroknak kompatibilisnek kell lenniük a választott fékrendszertípussal (például V-fék, tárcsafék stb.). Győződj meg arról, hogy a választott fékkarok megfelelnek a kerékpárodon lévő fékrendszertípusnak.