Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ingyenes Üzembehelyezés

A nálunk vásárolt új kerékpárokat ingyen üzembe helyezzük. Szakértő kollégáink átvizsgálják az egész kerékpárt ,elvégzik a szükséges váltó, fék és egyéb beállításokat. Így biztos lehetsz benne , hogy műszakilag tökéletesen működő kerékpárt kapsz,és biztonsággal használhatod azt a mindennapi közlekedésben.Ezzel biztosítjuk neked azt, hogy kerékpárod gyári garanciája is érvényes legyen.

Budapesten és bizonyos esetekben vidékre is, (erről érdeklődj a boltban) saját autónkkal szállítjuk házhoz az új kerékpárokat.Beállítva ,menetkészen,biztonságosan ,az autóban külön erre kiképzett tartóban, hogy semmi sérülés ne érhesse az újonnan vásárolt kerékpárod.

Futárcéggel vidékre szállításkor a kerékpárokat teljesen összeszerelve, beállítva szállítjuk házhoz. Technikai okokból a kormány, az első kerék és a pedálok kerülnek kiszerelésre, mivel a futárszolgálat csak így tudja átvenni a csomagot.Amennyiben a kormány, kerék vagy a pedálok beszereléséhez nem áll megfelelő szaktudás vagy szerszám, kérem keresse fel a legközelebbi szakszervizt. Az ezek által szerzett sérülések vagy meghibásodások a kerékpáron nem tartoznak a garanciális ügyintézésébe, az okozott kár a vásárlót terheli.