Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kiemelt Cube kereskedő

 

Mitől lesz valaki kiemelt Cube kerékpárkereskedő?

 

A mi megközelítésünkben inkább attól lesz valaki kiemelkedő Cube kereskedő, hogy rajongója a márkának, és ebből a rajongásból jön az a megszállottság, hogy mindent tud a Cube kerékpárokról.

Ezért boltunkban igyekszünk mindent tartani, ami Cube. Természetesen sok boltban is lehet találkozni Cube kerékpárokkal és kiegészítőkkel. Véleményünk szerint azonban, ahol sokféle kerékpármárka van, ott nehéz lenne fejben tartani az adott gyártó technikai újításait, trendjeit. Mi elkötelezettek vagyunk a Cube felé, és ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy a kollégáink mind Cube kerékpár tulajdonosok, hanem abban is, hogy nálunk a raktáron lévő Cube kerékpárok kipróbálhatóak. Sok esetben ezért túrákat szervezünk, és lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy ők is részesei lehessenek a Cube élménynek.

A Cube-ról ismereteinket nem csak a magyar forgalmazótól szerezzük meg, hanem közvetlenül a gyártól is. Mi voltunk 2015-ben az egyetlen magyar kiskereskedő, aki részt vett a Cube európai képzésén és kerékpártesztelésén. Erről a beszámolónkat itt találhatjátok meg.

Röviden összefoglalva, mi attól vagyunk különlegesek és kiemeltek, hogy mindent tudunk a Cube-ról, a kerékpárjairól és a fejlesztéseiről. Ezért ha bármi kérdésed is lenne, ami a Cube-ot illeti, tedd fel nekünk, hiszen szívesen beszélünk a kedvenc kerékpárunkról. smiley